Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

Simrad-monitoiminäytöissä yhdistyvät laaja valikoima tehokasta kaikuluotaintekniikkaa ja karttaplotterien navigointitoiminnot, joita tarvitset veneretkien suunnitteluun, reittien toteuttamiseen ja lupaavien kalastuspaikkojen seuraamiseen. Mukauta ja yhdistä kaikuluotainnäkymiä, karttoja ja muita sivuja, jotta näet kaiken tarvittavan juuri oikealla hetkellä.

NSS evo3 -monitoiminäyttö

 

Sisältää NSS evo2 -näytön kaikki toiminnot sekä todellisen kaksikanavaisen CHIRP-luotaimen, sisäisen Wi-Fin, parannetun laajakuvanäytön ja laajennetut säänkestävät säätimet.

 

 

NSS evo2 -monitoiminäyttö

 

Kalastaminen onnistuu, kun käytössä on CHIRP-yhteensopiva Broadband Sounder™-kaikuluotain, StructureScan® HD -kuvannus ja lintujen havainnointiin tarkoitettu tutka. StructureScan® 3D -yhteensopivuus.

 

 

Go XSE -monitoiminäyttö

 

GO XSE -näytöt sisältävät CHIRP-yhteensopivan Broadband Sounder™ -kaikuluotaimen, StructureScan® HD -kuvannuksen ja täydet karttaplotterien navigointitoiminnot.

 

 

StructureScan® 3D


StructureScan 3D:n kaikuluotausteknologia tuottaa yksityiskohtaisen, 180-asteisen ja kolmiulotteisen näkymän pohjan muodoista ja paljastaa helpommin kalojen piilopaikat. Valokuvamaiset 3D-luotaukset näkyvät Simrad HDS Gen 3 -sarjan yhdistelmälaitteen näytössä, kun laitetta käytetään yhdessä SideScan 3D Skimmer® -kaikuanturin ja StructureScan® 3D -moduulin kanssa.