Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

Lithium Ion- akut

Mastervolt on tehnyt muutamia parannuksia Lithium Ion -akkuihinsa, ja niiden tuloksena on syntynyt aivan uudenlainen 2500Wh tai 5000Wh voimanpesä.

MLI Ultralla on äärimmäisen pitkä elinikä, yli 2000 lataus/purkauskiertoa 80% DOD -purkauksella. Ne voidaan ladata tunnissa täyteen. Niissä on myös aktiivinen kennojen balansointi joka varmistaa turvallisen ja tehokkaan Li Ion -kennojen käytön. MLI Ultrassa on sisäänrakennettu akkumonitori joka yksinkertaistaa asennusta entisestään. Lisäksi Ultra kommunikoi suoraan Mastervoltin akkuvaraajan kanssa MasterBus -väylän kautta. Tämä varmistaa mahdollisimman tehokkaan latauksen. Kun vielä lisäksi todetaan että MLI Ultra vie 70% vähemmän tilaa ja painaa vain 30% perinteisiin akkuihin verrattuna, ilmenee miksi tämä akku on paras vaihtoehto.

Lue lisää:

 

       
          

 

MVG 12 V hyytelöakut

Hyytelöakuissa elektrolyytti on imeytetty geelimäiseen aineeseen. Tämän tyyppinen akku on täysin huoltovapaa eikä muodosta latauskaasuja ladattessa tai purettaessa akkua. Koska erillistä tuuletusta ei tarvita, hyytelöakut voidaan asentaa käytännössä mihin tahansa. Hyytelöakut ovat parhaimmillaan kulutuskäytössä ja ne latautuvat erittäin nopeasti.

Lue lisää:

 

 

 

 

 

AGM 12 V, AGM 6 V, AGM Slim Line

AGM -akuissa oleva elektrolyytti (seos vettä ja happoa) on imeytetty lasikuitumattoon. Tämän tyyppinen akku on täysin huoltovapaa eikä muodosta kaasua normaalissa käytössä. Ne eivät tarvitse erillistä tuuletusta ja voidaan asentaa käytännössä katsottuna minne tahansa.Niiden rakenne mahdollistaa erittäin nopean latautumisen koska ne sietävät suurempia latausvirtoja. AGM -akut ovat ideaalisia akkuja sovelluksiin joissa vaaditaan nopeaa latautumista. Mastervoltin AGM -akkujen navat ovat irtiruuvattavissa jolloin kaapelikenkä voidaan asentaa tukevasti pultin alle parhaan kontaktipinnan aikaansaamiseksi.

Lue lisää: 

 

                  

 

        
 

MVSV 2 V

Nämä erittäin kestävät hyytelöakut on suunniteltu sykliseen kulutuskäyttöön ja ovat parhaimmillaan suurissa akkupankeissa jotka kohdistuvat jatkuvan raskaan kulutuksen kohteeksi. Kaikki Mastervoltin akkumallit on varustettu iskunkestävillä ja eristetyillä positiivisilla ja negatiivisilla lyijylevyillä. AGM -ja hyytelöakuissa elektrolyytti on imeytetty sidosaineeseen. Korkealaatuinen lyijy/kalsium -seos takaa pitkään säilyvän kapasiteetin ja minimaalisen itsepurkauksen.

Lue lisää: