Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

 24V ja 48V Mass -akkuvaraajat

Mastervoltin Mass -akkuvaraajat on suunniteltu raskaaseen ammattikäyttöön. Ne työskentelevät luotettavasti täydellä teholla kuumassakin konehuoneessa, tarvittaessa vaikka kellon ympäri. Kaikkein äärimmäisissäkin olosuhteissa Mass -akkuvaraajat toimivat luotettavasti 100% kapasiteetilla. Mass -konseptin teknologia on jo pikään käytännössä testattu. Niiden keskimääräinen 280 000 tunnin käyttöikä täydellä teholla ympärivuorokautisessa toiminnassa tekee Mass -akkuvaraajista ideaalisia laitteita ammattikäyttöön, öljynporauslautoille, kauppa-aluksiin, risteilyaluksiin ja isompiin huvialuksiin. Mastervoltin Mass -akkuvaraajat toimivat riippumattomana high tech -komponenttina raskaissa sähköjärjestelmissä.

Lue lisää:  

 

                      

 

 

ChargeMaster 12 V, 24 V

Mastervoltin ChargeMaster -sarjan akkuvaraajat antavat täyden latausvirran maasähkön jännitteestä riippumatta (90 - 265VAC). Niiden autoranging -ominaisuuden ansiosta niitä voidaan käyttää missäpäin maailmaa tahansa. Mastervoltin kolmiportaisen latausprosessin ansiosta akkusi latautuvat täydempään, toimivat paremmin ja kestävät pidempään. ChargeMaster -sarjan akkuvaraajissa on kolme eri latausulostuloa. ChargeMaster -sarjan akkuvaraajat toimivat hyvin kaikkien generaattoreiden kanssa, johtuen niissä käytetystä ’cos phi 1’ -teknologiasta. Akkujen varaaminen hoituu todella tehokkaasti ja optimaalisesti, jopa silloin kun generaattorin antama teho on rajallinen. ChargeMaster -sarjan akkuvaraajien asentaminen on todella nopea ja yksinkertainen tehtävä. Asentajat ovat tästä syystä niihin erittäin tyytyväisiä. Mikäli laitteeseen asennetaan kaukohallintapaneli, MasterBus -järjestelmän ansiosta se on helppoa ja vaivatonta. Panelille välitettävä tieto syötetään MasterBus -järjestelmään RJ11 -puhelinkaapelilla, ja kaikki järjestelmään kytketyt laitteet keskustelevat keskenään. Kokoonpanot, tarkistukset, laitteiden päälle/pois - laittaminen, täydellinen järjestelmän valvonta sekä järjestelmän turvallisuus; voit koska tahansa tarkistaa järjestelmäsi jokaisen komponentin tilan yhdellä kertaa kaukohallintapanelista. Jokainen ChargeMaster -akkuvaraaja täyttää viimeisimmätkin akkuvaraajilta vaaditut laatuvaatimukset. Ne täyttävät myös CE -säädökset, SAE J1171 sekä UL -säädökset.

Lue lisää:

12/10                          12/15-2                    12/25-3                 12/35-3             12/50-3                     12/70-3                 12/100-3

 

 

 

 


 

 24/100-3 

 

Akkuvaraaja EasyCharge ja EasyCharge Portable

Mastervoltin kannettavat ja vesitiiviit Easycharge -akkuvaraajat mahdollistavat kaikenlaisten akkujen lataamisen. Niillä voidaan ladata sekä 6V että 12V akkuja ja ne ovat täydellinen valinta monipuoliseen akkujen varaamiseen. EasyCharge -varaajan mukana toimitetaan sekä hauenleukapuristimilla että rengasliittimillä varustetut latausjohdot, jotka on yksinkertaisen liittimen avulla helppo vaihtaa tarvittaessa. EasyCharge -varaajissa on lämpötilakompensointi ja valmiiksi ohjelmoitu talvitila, joka takaa parhaan lataamisen kylmissäkin olosuhteissa. EasyCharge on tietysti käyttäjäystävällinen laite, joka on suojattu iskuilta kumisuojuksen avulla.