Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

                                                    

DRS TUTKAT

DRS-tutkat ovat sarja erittäin kehittyneitä digitaalisia tutkasensoreita joiden automatiikka sekä erilaiset erikoistoiminnot kuten Target Analyzer nostavat suorituskyvyssä kauas keskiverron yläpuolelle.

Tästä osoituksena tutkien lukuisat testivoitot ympäri maailmaa sekä NMEA-järjestön (National Marine Electronics Association) Yhdysvalloissa jo yli 40 vuotta Furunolle myöntämä palkinto markkinoiden parhaasta tutkasta. DRS-antennien valikoima kattaa markkinoiden laajimman valikoiman kupu- ja avomallisia antenneja pienestä 46cm halkaisijan kuvusta (DRS4W wifimalli iPadeille ja DRS2D Navnet/Maxsea sovelluksiin) aina 6-jalan lavalla varustettuun 25kW tehoiseen DRS25A:n.

Mallistossa on perinteisempiä pulssitutkia sekä käänteentekevä DRS4D-NXT pulssikompressiotutka, joka kykenee erottelemaan maalit eri värillä mikäli ne lähestyvät, ja erottelukyky on kupuantennista huolimatta pienempien avoantennien luokkaa. Avoantenneissa uusin tulokas on DRS6A X-Class joka on kevyt, hiljainen ja äärimmäisen erottelukykyinen pitkillä etäisyyksillä vetäen vertoja markkinoilla oleville 12kW malleille huolimatta puolet pienemmästä 6kW tehostaan.

DRS-sarjassa on tarjolla myös edullinen antennivaihtoehto DRS4DL, joka soveltuu parhaiten hitaampiin veneisiin joissa 24rpm kierrosnopeus riittää mainiosti.

DRS4D-NXT

 

Aiemmin tutkakuvan tulkitseminen on ollut vasta-alkajille työlästä sen suhteen mikä alus tulee kohti ollen potentiaalisesti vaarallinen, ja mikä taas on sellainen tilanne jossa oma alus ei ole joutumassa törmäykseen.

Tämä on korostunut etenkin huonoissa näkyvyysolosuhteissa ja kovassa merenkäynnissä kun huomio on helposti hajaantunut muuhunkin kuin pelkkään näytön tuijottamiseen. Se että vasta-alkajalle maalintunnistava Target Analyzer on käänteentekevä keksintö ei suinkaan tarkoita ettei myös suolan kyllästämä merikarhukin siitä hyötyisi.

Furuno DRS4D-NXT pulssikompressiotutka joka Doppler-ilmiöön perustuen tunnistaa maalien liikkeen erittäin nopeasti ja värjää kohti tulevat maalit punaisella vaarattomien paikallaan olevien tai poispäin kulkevien ollessa vihreitä väriltään. NXT ei pelkästään rajoitu tähän yhteen käänteen tekevään muutokseen vaan hyödyntämällä Furuno RezBoost-teknologiaa sen vaakaerottelukyky vetää vertoja pienemmille avoantenneille erotellessaan kahden asteen tarkkuudella näkemäänsä. Yhdistettynä nopeaan Target Tracking-toimintoon jolla tutka voi seurata jopa sataa maalia samaan aikaan, voidaan todeta että ikinä aiemmin kattava tilannekuva mitä ympärillä tapahtuu ei ole ollut näin helppo muodostaa.

Lisäksi pulssikompressiotutkan ominaisuuksiin kuuluu olla heti käyttövalmis ja toisin kuin monet venekokoluokan solid state-tutkaratkaisut, se kykenee näkemään SART ja Racon lähettimet yhteen meripeninkulmaan asti.  

 • NXT, Solid-State Doppler tutka
 • Ennennäkemätön Target Analyzer™ toiminto joka tunnistaa lähestyvät vaarat (function instantly identifies hazardous targets)
 • Nopea Target Tracking™, jopa 100 maalia
 • RezBoost™ keilan terävöinti verrattavissa avoantennin kahteen asteeseen
 • Kompakti 24" kupu 25W lähetysteholla
 • Bird Mode, seuraa lintuja kalapaikkojen etsinnässä
 • Yksinkertainen asennettava, ei tarvetta avoantennin pyörijälle eikä erilliselle PSU-virtalähteelle
  (Power Supply Unit)
 • Uusi fiksu kaapeli jolla olemassaoleva DRS-antenni on helppo päivittää uudempaan tekniikkaan
 • Ei lämpeämisviivettä käynnistettäessa = heti valmis käyttö

 

1st WATCH Langaton tutka

Maailman ensimmäinen langaton tutka. Käytä kätevästi iOS-laitteella!         

Uudella 1st Watch langattomalla tutkalla voit tehdä asioita, jotka aiemmin olivat mahdottomia. Voit viedä tutkan näytön minne tahansa menetkin, vaikka laittaa sen iPhoneen taskussasi.

Helppo ottaa käyttöön Kytke tutka, lataa sovellus App Storesta ja olet valmis. Sitä on helppo käyttää tutuilla eleillä, voit jopa käyttää kahta iOS-laitetta samanaikaisesti.  Vähemmän kaapeleita, lisää joustavuutta Asennus on helppo kompaktilla ja kevyellä tutka-antennilla. Asenna se, kytke virtajohto ja olet valmis. 

 

M-1623- tutka 6" Silver-näyttö

G13M-1623 on Furuno-malliston pienin tutka, mutta siitä huolimatta erinomainen apu navigoijalle estämään törmäyksiä ja näyttämään muut vesilläliikkujat näkyvyyden ollessa rajoitettu.

Laitteen edullisesta hinnasta ja kompaktista koostaan huolimatta kyseinen laite on toimiva ja selkeä kokonaisuus käyttäjälleen.

Laite omaa näppäriä ominaisuuksia kuten NMEA 0183 liitännän, jolla voidaan tuoda esimerkiksi GPS-tiedot DATA-näyttöön tutkan ruudulle. Korkeakierroksinen antenni mahdollistaa nopean kuvan päivityksen myös lyhyillä mitta-alueilla ja nopeuden vaihto toimii automaattisesti mitta-alueelta toiselle.

     • 6" Silver-näyttö
     • 38 cm kupuantenni
     • 2,2 kW lähetysteho
     • Vaakakeilakulma 6,2 astetta
     • Watchman-virransäästötoiminto

 

 

M-1715- tutka 7" Silver-näyttö

 

M-1715 on tutka Sinulle, joka haluat pienvenetutkaltasi enemmän. Pienemmästä sisarestaan, M-1623, poiketen M-1715 omaa suuremman ja tarkemman antennin sekä kookkaamman näytön. Samat hyvät perusominaisuudet, watchman- ja keskipisteen siirto yms lisätoiminnot tekevät tästä todella suositusta tutkasarjasta

 

Selkeä käyttövalikko tekee tämän sarjan laitteista helppoja ja nopeasti sisäistettäviä käyttäjälleen. Vesitiivis näyttölaite antaa runsaasti asennusmahdollisuuksia myös avoveneisiin ja puolikatettuihin ohjaamoihin.vartgeenotettavan vaihtoehdon moniin erillaisiin käyttökohteisiin.

 

 

     • 7" Silver-näyttö
     • 46 cm kupuantenni
     • 2,2KW lähteysteho
     • Vaakakeilakulma 5,2 astetta
     • Watchman-virransäästötoiminto

 

 

M-1835 - sarjan tutkanäyttö

 

Tämä tutkasarja on ennen kaikkea kalastustroolareihin ja työveneisiin suunniteltu kustannustehokas kupu- tai avoantennilla varustettu kuvaputkitutka.

 

Perinteikäs muotoilu ja pyöritettävät säätimet ovat perinteiseen tutkaan tottuneelle käyttäjälle vahvuus tutkapäivitystä mietittäessä. Halutessasi saat tutkaan myös ARPA-toiminnon lisävarusteena ja True Motion näyttötilat, kun GPS ja sähköinen suuntatiedonlähde on kytkettynä.

 

 

   • 10,4" CRT-näyttö
   • 60 cm kupu/3,5' avo-/4' avo-antenni                                                            
   • 4/6 kW lähetysteho
   • Vaakakeilakulma 1,0 / 2,4 / 1,9 astetta

 

 

PC Tutka

 

PC Tutka on tietokonepohjainen navigointijärjestelmä. Siihen tarvitaan MaxSea ohjelmisto, PC, DRS-sarjan tutka-antenni, GPS-antenni ja virtalähde tutkalle. Lisävarusteena näppäimistö ja rullapallo.

 

MaxSea ja Furuno luovat nyt yhdessä ainutlaatuisen konseptin jossa IT ja kehittynyt tutkatekniikka yhdistävät modernin navigointijärjestelmän: FURUNO PC TUTKA on täällä!

 

 • Ultranopea päivittyminen TimeZero tekniikalla
 • Saumaton zoomaus / panorointi
 • Superjoustava
 • Joustava laitteistokokoonpano
 • 3 erilaista ohjelmistoversiota
 • TimeZero tutkatoiminto
 • Edullinen järjestelmä

 


Täysin ainutlaatuinen innovaatio!

Furuno PC Tutka koostuu täydellisestä verkko-tutkien valikoimasta. Furunon uniikki UHD-tekniikka sisältää kehittyneen kuvankäsittelyn kristallinkirkasta aaltovälkkeen käsittelyä varten, 48 kierroksen high speed antennin, 30 maalin ARPAn, verkkoyhteyden ja 2,2 kW - 25 kW tehon.

Kaikkein paras tutka!

Furuno PC Tutka rakentuu Ethernetillä verkoksi, johon tutka, kaikuluotain, AIS, säävastaanotin ja FLIR voidaan sisällyttää komponentteina.
Järjestelmään voidaan asentaa yksi tai kaksi DRS tutka-antennia. GPS, kompassi, autopilotti, mittaristot ja muut liitetään järjestelmään NMEA-0183/-2000 kaapelilla.

6 ERILAISTA DRS-ANTURIA:

Digitaalitutka Ultra High Definition(UHD™)
UHD™ antaa kristallinkirkkaan kuvan automaattisella digitaaliprosessoinnilla reaaliajassa. Antennin pyörimisnopeus 24/36/48 kierroksella mukautuu automaattisesti optimaaliseen kuvan saamiseksi. 

Automaattinen vahvistuksen ja aaltovälkkeen säätö
DRS antennit käyttävät automaattista vahvistuksen ja aaltovälkkeen säätöä kristallin kirkkaan kuvan saamiseksi. Tekniikan ansiosta DRS voi säätää sade- ja aaltovälkettä, jotka myös vaihtelevat dynaamisesti, vahvuus riippuu antennin kohdisamisesta.

Kaksoisnäyttö reaaliajassa progressiivisella skannauksella
Innovatiivinen ominaisuus on reaaliaikainen kuva, jossa on kaksi tutkakuvaa eri etäisyyksillä. Lopputulos on ainutlaatuinen mahdollisuus tarkkailla ympäristöä ja välttää vaarallisia tilanteita. Jokaista tutkakuvaa voidaan käsitellä erikseen. 

Tutkakuvan ja merikortin päällekkäiskuva
Tutkakuva voidaan laittaa merikortin päälle*. Tämä on mahdollista perinteisellä 2D kuvalla ja 3D esitystavalla. Tutkan mitta-asteikko mukautuu kartan mukaan automaattisesti. 
(* tarvitsee kompassitiedon.)